Moji prijatelji o besplatnim putovanjima

Već dugi niz godina grabim svaku ponuđenu priliku za besplatnim putovanjem. Svaki put me zadivljuje činjenica da mi je na svaku aplikaciju odgovoreno pozitivno i da je svaka ideja o besplatnom ili jeftinom putovanju zapravo realizovana. Uvek se zapitam kako to da baš ja bivam izabrana za ova putovanja, a onda kroz razgovor sa ljudima shvatam da veoma mali broj ljudi zna da ovakve mogućnosti postoje. Kada prepričavam ljudima moje dogodovštine i kako sam došla do njih, većina mi ne veruje da sam na sva ta putovanja ja nosila samo svoj džeparac a da je sve ostalo bilo pokriveno. Pomislila sam da ne bi bilo loše potražiti ljude u mojoj okolini koji na različite načine putuju besplatno ili jeftino i obaviti njihove priče.

Nedavno sam, osim za svoj blog, počela da pišem tekstove o besplatnim putovanjima za još neke portale, pa mi je palo na pamet da pročešljam svoje društvene mreže i pronađem ljude na čijim objavama sam primetila da se pojavljuju slike nekih veoma interesantnih destinacija na kojima su bili. Ninu i Aleksandru sam odabrala jer sam tokom jednog zajedničkog putovanja u Albaniju saznala da vole da putuju po svetu i da često volontiraju. Igora poznajem iz školskih dana i znam da se bavi fotografijom i da sa tim umetničkim zanatom u oku putuje po svetu. Nenada poznajem iz studentskih dana. Studirao je politikologiju sa mnom, ne znam čime se bavi ali vidim da je obišao pola sveta.
Kontaktirala sam svo četvoro sa idejom da napravimo intervju. Kontaktirala sam ih sve i mislila sam da ću na svako pitanje od svo četvoro dobiti po jednu rečenicu kao odgovor, a onda sam ostala zabezeknuta kada sam dobila odgovore. U narednim danima uživajte u njihovim tekstovima i javite utiske kada se otisnete na svoje prvo jeftino/ besplatno putovanje 😉

Leave A Comment

*Your email address will not be published

Top